Σχολή ανοιχτής θαλάσσης – Ιστιοπλοϊκός Όμιλος 28/04 – 02/05/2022

Σχολή ανοιχτής θαλάσσης – Ιστιοπλοϊκός Όμιλος 28/04 – 02/05/2022

Θέλετε να αποκτήσετε δίπλωμα ιστιοπλοΐας;

Μην χάσετε τη μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχετε στη Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης στα πλαίσια της VII Bonus Miles Flotilla ! Γίνετε μέλος του πληρώματος με έμπειρο εκπαιδευτή! Πέντε ημέρες ιστιοπλοΐας και εκπαίδευσης με δρομολόγιο από Κεραμωτή προς Βόλο. Το εκπαιδευτικό σκάφος θα ενωθεί με τα άλλα σκάφη που συμμετέχουν στη Flotilla και θα έχει το δικό του εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι μαθητές της Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά τιμονεύοντας, τριμάροντας πανιά, χαράσσοντας πορεία καθώς και με άλλες ενέργειες που απαιτούνται για την ασφαλή και γρήγορη πλεύση. Φυσικά, τα θεωρητικά μαθήματα θα αποτελέσουν επίσης μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η Σχολή Ανοικτής Θαλάσσης και η Flotilla Bonus Miles διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βορείου Αιγαίου, μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της World Sailing.

Ξεκινώντας από τις 28 Απριλίου και μέχρι τις 2 Μαΐου θα ταξιδέψουμε από το λιμάνι της Κεραμωτής στη Θάσο και τις Σποράδες, με τελικό προορισμό το λιμάνι του Βόλου. Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα επιβιβαστούμε και θα αναχωρήσουμε το βράδυ της 27ης Απριλίου.

Τι είναι η Bonus Miles Flotilla; Η Flotilla είναι μια κοινωνική κρουαζιέρα που σας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθείτε μικρά λιμάνια και αγκυροβόλια που κάνουν την ιστιοπλοΐα στην Ελλάδα τόσο ξεχωριστή, προκειμένου να εξασκηθείτε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στην ιστιοπλοΐα ενώ μέσω αυτής θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε 250 πιστοποιημένα ναυτικά μίλια. 

Οι στάσεις όπως και η διαδρομή της Flotilla θα εξαρτηθούν κυρίως από τις συνθήκες του καιρού. Σε κάθε μας στάση  παραδοσιακά  γίνεται ένα crew meeting όπου κοιτώντας τις καιρικές συνθήκες  χαράζεται η πορεία και αναλύεται η πλεύση που θα ακολουθηθεί. Ο στόχος μας είναι να πλεύσουμε το μεγαλύτερο διάστημα με πανιά και να διανύσουμε μίλια για ακόμα μια φορά.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Κεραμωτή, με κατεύθυνση προς τη Θάσο, τον πρώτο μας προορισμό. Στη συνέχεια θα βάλουμε πλώρη για τις Σποράδες και η άφιξη στο Βόλο αναμένεται στις 2 Μαΐου, προς το απόγευμα, για να κάνουμε check-out. 

Κόστος συμμετοχής:

Θέση σε διπλή καμπίνα με συνεπιβάτη – 450€ ανά άτομο

*Συμπεριλαμβάνονται καύσιμα, λινά, τέλη λιμένων

Έξτρα:

  • Καμπίνα χωρίς συνεπιβάτη (κατόπιν αιτήματος)
  • Επιστροφή από Βόλο προς Κεραμωτή

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση!
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
info@northsailing.gr
τηλέφωνο: +302591051180, +306978415004

 

13/04/22 BLOG, Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις