ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

ΕΜΕΙΣ

Η North Sailing είναι η εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Η αγάπη για την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσας είναι η αιτία της δημιουργίας της. Ο στόλος μας αποτελείται από ιστιοπλοϊκά σκάφη μεταξύ 30-55 ποδιών, monohull και catamaran. Όλα τα σκάφη μας είναι πολύ καλά συντηρημένα και οργανωμένα για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ασφαλείς και άνετες κρουαζιέρες στο Βόρειο Αιγαίο, από τις βάσεις μας στη Θάσο, στη Κεραμωτή Καβάλας, και στον Βόλο.

ΕΜΕΙΣ

Η North Sailing είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Η αγάπη της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας είναι η αιτία της δημιουργίας της. Ο στόλος μας αποτελείται από ιστιοπλοϊκά σκάφη μεταξύ 35-57 ποδιών, monohull και catamaran. Όλα τα σκάφη μας είναι πολύ καλά συντηρημένα και οργανωμένα για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ασφαλείς και άνετες κρουαζιέρες στο Βόρειο Αιγαίο, από τις βάσεις μας στη Θάσο, το λιμάνι της Κεραμωτής Καβάλας, το Βόλο και τη Σκιάθο.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

σε ένα σκάφος

Από την ίδρυση της NORTHSAILING ο στόχος μας είναι να επενδύσουμε σε καλά διατηρημένα μεταχειρισμένα και σε καινούργια σκάφη, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να απολαύσουν τις καλύτερες διακοπές τους στη λιγότερο ανακαλυφθείσα περιοχή του Βόρειου Αιγαίου. Μετά από τη μακρά εμπειρία μας και ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν με τα σκάφη των ναυπηγείων Jeanneau  και Benetteau και τα Bali καταμαράν του ναυπηγείου της Catana. Λόγω των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέα σκάφη. Μετά από 15 χρόνια στον κλάδο σήμερα διαθέτουμε έναν από τους μεγαλύτερους αποκλειστικά διαχειριζόμενους στόλους στο Βόρειο Αιγαίο.

ΒΑΣΕΙΣ

Οι βάσεις του NORTHSAILING εντοπίζονται στρατηγικά σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. Λειτουργούμε στην Κεραμωτή, τη Θάσο, και τον Βόλο, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους καλεσμένους μας, σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς της Ελλάδας και της Ευρώπης.

BASES

Οι βάσεις του NORTHSAILING εντοπίζονται στρατηγικά σε όλο το Βόρειο Αιγαίο. Λειτουργούμε στην Κεραμωτή, τη Θάσο, τον Βόλο και τη Σκιάθο, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους καλεσμένους μας, σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς της Ελλάδας και της Ευρώπης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση: