Κοινόχρηστη κρουαζιέρα

Highlights of Thassos

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μοναδική κρουαζιέρα μιας διαδρομής, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις πιο όμορφες παραλίες και σημεία του νησιού της Θάσου μέσα σε μία ημέρα.

Ξεκινάμε το πρωί από τον Λιμένα και κατευθυνόμαστε προς τα Λιμενάρια (ή το αντίθετο), κάνουμε στάσεις για μπάνιο στους πιο διάσημους όρμους και παραλίες του νησιού, αλλά και σε κρυφά σημεία που δεν είναι προσβάσιμα από τη στεριά.

Θα απολαύσετε επίσης ένα παραδοσιακό καλωσόρισμα με θαλασσινά και ένα σφηνάκι ούζο, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα επί του πλοίου. Νερό, καφές και τσάι παρέχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και απεριόριστα.

Στο τέλος της ημέρας, σίγουρα θα γεμίσετε με εντυπώσεις και υπέροχες αναμνήσεις.

Το “Highlights of Thassos” είναι η κρουαζιέρα που σχεδιάστηκε και πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη North Sailing.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα & κάντε κράτηση

Ερωτήσεις & απαντήσεις

  • Τι σημαίνει η "διαδρομή χωρίς επιστροφή";

    Εξερευνήστε τους πιο διάσημους όρμους και παραλίες, καθώς και τα κρυμμένα στολίδια της Θάσου με ιστιοπλοϊκό σκάφος ή καταμαράν!

    Το “Highlights of Thassos” είναι μια 7ωρη κοινή κρουαζιέρα, η οποία σχεδιάστηκε και πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη North Sailing. Ξεκινάμε από την πόλη του Λιμένα και τερματίζουμε στα Λιμενάρια, ή το αντίθετο, ανάλογα με τη θέση του πλοίου. Έτσι κάνουμε τη διαδρομή χωρίς επιστροφή, ώστε να μην ξαναδείτε το ίδιο μέρος κατά την επιστροφή.

    Ακολουθούμε κατά προτίμηση την ανατολική πλευρά του νησιού, ωστόσο είναι δυνατή και η δυτική διαδρομή (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες/ανέμους).

  • Τι είναι η κοινή κρουαζιέρα; Πόσο μεγάλη είναι η ομάδα;

    Κοινή κρουαζιέρα σημαίνει ότι δεν νοικιάζετε ένα σκάφος μόνο για τον εαυτό σας και ότι θα υπάρχουν και άλλοι επιβάτες. Ο ελάχιστος αριθμός επιβατών στο γκρουπ είναι 8 και ο μέγιστος 22. Διαθέτουμε διάφορα σκάφη στο στόλο μας και, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας, κάνουμε την κρουαζιέρα με το κατάλληλο μέγεθος σκάφους. Για παράδειγμα, το καταμαράν έχει περισσότερο χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες.

  • Από πού ξεκινάει; Πώς θα πάω εκεί;

    Το “Hightlights of Thassos” ξεκινά είτε από τον Λιμένα είτε από τα Λιμενάρια, δύο λιμάνια της Θάσου. Θα σας παραλάβουμε το πρωί και θα σας μεταφέρουμε στο λιμάνι επιβίβασης. Το απόγευμα, η μεταφορά από το λιμάνι παρέχεται επίσης αναλόγως. Μία ημέρα πριν από την κρουαζιέρα θα ενημερωθείτε για την ώρα και τον τόπο παραλαβής για το επόμενο πρωί. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την τοποθεσία σας (παρακαλώ γράψτε το στις σημειώσεις πληρωμής).

    Εάν δεν χρειάζεστε μεταφορά, εδώ είναι τα σημεία συνάντησης για την ενημέρωσή σας (θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά την κράτηση για να σας ενημερώσουμε σε ποια από τις δύο πόλεις θα ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα την επιλεγμένη ημερομηνία):

    Σημείο συνάντησης στον Λιμένα: (θα δείτε μεγάλες λευκές και μπλε σημαίες με το λογότυπο της North Sailing).

    Σημείο συνάντησης στα Λιμενάρια: Λιμάνι Λιμεναρίων

  • Τι γίνεται αν δεν βρίσκομαι στο νησί της Θάσου;

    Αν περνάτε τις διακοπές σας στην Κεραμωτή ή σε άλλο θέρετρο, είστε ακόμα ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στην κρουαζιέρα μας! Υπάρχουν συχνές ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ της Κεραμωτής και της Θάσου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε το σωστό χρονοδιάγραμμα και να φτάσετε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης στο νησί της Θάσου.

    Αν ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα από τον Λιμένα, τότε είναι μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι των φέρι μποτ για να φτάσετε στη μαρίνα του Λιμένα και στο άγαλμα των δελφινιών (το σημείο συνάντησης μας – θα δείτε μεγάλες λευκές και μπλε σημαίες με το λογότυπο της North Sailing). Αν ξεκινήσουμε από τα Λιμενάρια, θα σας παραλάβουμε από το σημείο συνάντησης δίπλα στο λιμάνι όπου φτάνετε – χωρίς προβλήματα!

  • Τι γίνεται με τα γεύματα και τα ποτά;

    Το φροντίσαμε! Κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, θα σας προσφερθεί ένα καλωσόρισμα “geia mas”, ένα σφηνάκι ούζο με ελιές (συνήθως στην πρώτη στάση). Για το μεσημεριανό γεύμα, προσφέρουμε γεμιστά λαχανικά, ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό γεύμα στην Ελλάδα (κατάλληλο για χορτοφάγους), συνοδευόμενο από σαλάτα εποχής, ελληνικό τζατζίκι και φρέσκο ψωμί. Ένα κουτάκι μπύρας ή αναψυκτικού περιλαμβάνεται στο γεύμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε επιπλέον (μπύρα/κόκα-κόλα/πορτοκαλάδα/λευκό κρασί/ . Επιπλέον, νερό, στιγμιαίος καφές και τσάι προσφέρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και απεριόριστα.

  • Τι συμπεριλαμβάνεται και τι όχι ;

    Εκτός από τα προαναφερθέντα γεύματα και ποτά, το εισιτήριό σας περιλαμβάνει την ίδια την 7ωρη κρουαζιέρα, τις υπηρεσίες του skipper και το πετρέλαιο του σκάφους. Περιλαμβάνεται επίσης η μεταφορά από το θέρετρό σας στο λιμάνι και πίσω*

    *Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για ορισμένα απομακρυσμένα ξενοδοχεία δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς απευθείας στο ξενοδοχείο, ωστόσο θα σας προσφέρουμε παραλαβή από το πλησιέστερο δυνατό θέρετρο.

  • Τι θα δω στη διαδρομή; Θα έχουμε χρόνο να κολυμπήσουμε;

    Στην ανατολική διαδρομή, μεταξύ των σημείων ενδιαφέροντος στη διαδρομή μας είναι: Μακρύαμμος, όρμος του Έρικ, παραλία Marble, Βάθυ, Χρυσή Αμμουδιά, Γραμβούσα, Κοίνυρα και παραλία Παράδεισος, Αλυκή, Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Γκιόλα, Σαλονικιός, Ποτός (το ακριβές πρόγραμμα και οι στάσεις εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες).

    Στη δυτική διαδρομή, θα μπορείτε να δείτε: Παπαλιμάνι, Γλυφάδα, Σκάλα, Γλυκάδι, Πάχη, Γλυφονέρι, Σκάλα Ραχωνίου, Πρίνος, Καλλιράχη, Σκάλα Μαριών, Άτσπα, Φάρι, Κεφάλα, Τρυπητή, Μεταλλεία, Κάβος Αντώνης (το ακριβές πρόγραμμα και οι στάσεις εξαρτώνται από τον καιρό).

    Συνήθως κάνουμε 3-4 στάσεις για κολύμπι, ώστε να έχετε χρόνο να απολαύσετε και τη θάλασσα. Μπορείτε να φέρετε τη μάσκα σας για κολύμβηση με αναπνευστήρα!

  • Όλα ακούγονται τέλεια. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

    Απλά επιλέξτε μια κατάλληλη ημερομηνία στο ημερολόγιο αυτής της σελίδας και ακολουθήστε τα βήματα.

    Καθώς η λιμενική αστυνομία απαιτεί την υποβολή των στοιχείων όλων των επιβατών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά την κράτηση σχετικά με αυτό (θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό ταυτότητας/διαβατηρίου και την ημερομηνία γέννησης για όλους τους επιβάτες της κράτησής σας).

    Μένουμε πάντα σε επαφή για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, κινητού, viber ή whatsapp.

  • Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης;

    • Σε περίπτωση ακύρωσης σε διάστημα μεγαλύτερο των 48 ωρών πριν από την ώρα έναρξης της κρουαζιέρας, θα σας επιστραφεί το σύνολο του ποσού.
    • Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 48 ώρες πριν από την ώρα έναρξης της κρουαζιέρας δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
    • Για τις ακυρώσεις που πραγματοποιούνται σε λιγότερο από 48 ώρες πριν από την ώρα έναρξης της κρουαζιέρας, εάν έχετε βεβαίωση από το γιατρό – θα σας επιστραφεί το 50%.
    • Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την ημερομηνία σε περίπτωση που η ομάδα είναι μικρότερη από 8 άτομα. Θα σας προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία(ες). Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κατάλληλες ημερομηνίες για εσάς, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαδρομή χωρίς επιστροφή - δεν βλέπετε τα ίδια μέρη δύο φορές

  • Κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό σκάφος ή καταμαράν

  • Ανακαλύψτε τους πιο διάσημους, αλλά και τους πιο κρυμμένους κόλπους της Θάσου

  • Περιλαμβάνεται η μεταφορά από το θέρετρό σας

  • Περιλαμβάνεται γεύμα

  • Τα παιδιά κάτω των 3 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

  • Επαγγελματίας καπετάνιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιστροφή στις Κρουαζιέρες