ΝΕΑ

Webinar μαθήματα 2020

Ο ιστιοπλοϊκός όμιλος βορείου Αιγαίου πρωτοπορεί για άλλη μία φορά!

Λόγω των δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε, έχει προσαρμοστεί και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα μόνο on-line προκειμένου να τηρηθούν οι επίσημες οδηγίες που δώθηκαν απο την κυβέρνησή σχετικά με τη διακοπή της εξάπλωσης του Covid-19.

Πιστός στις αρχές του, για τα μαθήματα ιστιοπλοΐας όλο το χρόνο και στον χρόνο που επιθυμεί ο μαθητής, ο όμιλος δίνει τώρα στους υποψηφίους μαθητές την επιλογή να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τις θεωρητικές σπουδές ιστιοπλοΐας on-line και να ολοκληρώσουν τα πρακτικά μαθήματα μόλις γίνει άρση των μέτρων και είναι ασφαλές.

Χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό εξοπλισμό και σύγχρονες εφαρμογές διαδικτυακών σεμιναρίων ώστε να διασφαλιστεί ότι θα παρέχονται διαδικτυακά θεωρητικά μαθήματα υψηλής ποιότητας, φέρνοντας τη γνώση από τη σύγχρονη τάξη του ομίλου στην άνεση του καναπέ του κάθε συμμετέχοντα. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται σε ζωντανή μετάδοση και είναι διαδραστικές, μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα ερωτήσεις στον εκπαιδευτή, να κρατήσει σημειώσεις κλπ.

Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία ή τον εκπαιδευτή του ομίλου και κανονίστε μία οn-line πρώτη συνάντηση :

Mail: info@nasc.gr

Κινητό: +30 607 301 8991

21/04/20 BLOG, Uncategorized, Ανακοινώσεις