ΝΕΑ

Νεμο: Το ημι-υποβρύχιο που θα σας κλέψει την καρδιά

Δεν έχει πολύ καιρό που όλοι οι Kαβαλιώτες μιλάνε για ένα καινούργιο γεγονός στο λιμάνι της Καβάλας, και αυτό δεν είναι άλλο από το ημι-υποβρύχιο Νέμο! Το κόκκινο αυτό πλεούμενο είναι μια καινοτόμα ιδέα για όλες τις ηλικίες που σκοπό έχει να προσφέρει μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία. 

galerija_06

Το “Nemo” όπως είναι το όνομά του θα βρίσκεται στην Καβάλα μέχρι τις αρχές Μαϊου και έπειτα θα βρίσκεται στα νερά της Θάσου. Η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι ημι-υποβρύχιο, δηλαδή δεν καταδύεται πλήρως, αλλά παραμένει στη στάθμη της θάλασσας, ενώ οι επιβάτες βρίσκονται κάτω από τη επιφάνεια της θάλασσας σε κλιματιζόμενο χώρο. 

82192672_501946623785808_5328595869212082176_n

Κάνοντας βόλτα με το Nemo, μπορείτε να θαυμάσετε τον θαλάσσιο κόσμο καθώς το κάτω μέρος του ημι-υποβρυχίου διαθέτει μεγάλα φινιστρίνια επιτρέποντας την εξερεύνηση του θαλάσσιου κόσμου. Η κατασκευή του nemo επιτρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα το περιβάλλον της θάλασσας και επομένως όχι μόνο να το θαυμάσουμε αλλά και να ευαισθητοποιηθούμε για την φροντίδα του.

nemo1

Το Nemo είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για εσάς και το ταίρι σας αφού σε λίγες μέρες πλησιάζει η ημέρα των ερωτευμένων και τι πιο ρομαντικό από ένα πρωτότυπο θαλάσσιο ταξίδι για να γιορτάσετε τον έρωτά σας.

Οι διαδρομές γίνονται τακτικά και το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη σελίδα του nemo στο facebook “Nemo Semi-submarine”. Το σκάφος διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, με εύκολη πρόσβαση για όλες τις ηλικίες, ενώ φιλοξενεί έως και 12 άτομα. Η περιήγηση έχει διάρκεια από 35-45 λεπτά. Πληροφορίες σχετικά με το κόστος μπορείτε να μάθετε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή καλώντας μας στο 6070088890.

04/02/20 Uncategorized , , , , , , ,