ΝΕΑ

Bonus Miles Flotilla 2019

BMF 2019

“Η αγαπημένη flotilla των ιστιοπλόων.” Το 2019 οργανώνουμε μία flotilla από το Αιγαίο προς το Ιόνιο πέλαγος, τη Λευκάδα. Με επιβίβαση στην Κεραμωτή Καβάλας και περνώντας από το Όρος Άθως, θα πλεύσουμε νότια προς τον ισθμό της Κορίνθου, μέσω της γέφυρα της Χαλκίδας ή εξωτερικά της Εύβοιας μέσω του Cavo D’ Oro. Στόχος μας είναι να περάσουμε τον Κοριθιακό κόλπο και να ακολουθήσουμε πορεία βόρεια προς το Ιόνιο πέλαγος. Αυτό είναι ταξίδι μίας εβδομάδας και μίας κατεύθυνσης. Τη δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η αντίστροφη πορεία, αφού αλλάξουμε πληρώματα.

Κατα τη διάρκεια της πορείας μας, οι πιθανοί ενδιάμεσοι σταθμοί είναι πολύ, όπως: Σκύρος, Εύβοια, Αθήνα, Κορινθιακός κόλπος/λιμάνι, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λεφκάδα.

Η επιλογή των στάσεων και της διαδρομής θα κριθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.


Τρόπος συμμετοχής

  • Νοικιάζοντας bareboat με το πλήρωμά σας σε ένα από τα σκάφη μας με τις ειδικές τιμές μας για αυτό το λόγο 
  • Ατομικά σαν πλήρωμα με άλλους ιστιοπλόους 
  • Μπορείτε να συμμετέχετε σε μία από τις εβδομάδες ή και στις δύο!
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Bareboat (διαθέσιμα ιστιοπλοϊκά σκάφη 35-54ft και catamaran 38-43ft) Ζητήστε την προσφορά μας
Ατομικά (σε διπλή καμπίνα με συνεπιβάτη) 350€ monohull

450€ catamaran

*στις ατομικές τιμές συμπεριλαμβάνονται λινά, πετσέτες, κουβέρτες, τέλη γεφυρών, μεταφορά ανάμεσα στο home port και destination port.

Έξτρα

  • Ατομική τιμή σε καμπίνα χωρίς συνεπιβάτη 500€ monohull, 650€ catamaran
  • Απόκτηση διπλώματος (αρχαρίων ή προσωρημένων) από τον Ι.Ο.Β.Α. ταξιδεύοντας με εκπαιδευτή του ομίλου. Διάρκεια 1 εβδομάδα και τιμή 500€/άτομο

Ειδικές τιμές για συμμετοχή και στις δύο εβδομάδες, καθώς και για όσους φίλους ιστιοπλόους συμμετείχαν στη Bonus Miles Flotilla 2018 και στους μαθητές των σχολών του Ι.Ο.Β.Α. 2019.

09/08/19 Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις