ΝΕΑ

EASTER FLOTILLA

Easter Flotilla 26/4-1/5/2019

Η NorthSailing προσκαλεί τους φίλους ιστιοπλόους και μη να συμμετέχουν σε μία flotilla αναψυχής κατά τη διάρκεια του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Η flotilla ξεκινάει από το Βόλο στις 26/04/2019 προς τα νησιά των Σποράδων, συνδυάζοντας κοσμοπολίτικους προορισμούς, αλλά και πιο ήρεμα μέρη – “ησυχαστήρια”.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής στόχος είναι, πλέοντας στα γαλάζια και σκούρα μπλε νερά των Σποράδων, οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη διαδρομή και να χαλαρώσουν έχοντας χρόνο να εξασκήσουν τα θαλάσσια χόμπυ τους, όπως ψάρεμα, ψαροντούφεκο, εξερεύνηση του βυθού με μάσκα, S.U.P. ή κανό κτλ..

Η διαδρομή που σχεδιάζεται είναι*:

1η μέρα 26/4: Συνάντηση στο λιμάνι του Βόλου, check in στα σκάφη μας και διανυκτέρευση.

2η μέρα 27/4: Το πρωί ξεκινούμε να πλέουμε προς την Σκιάθο, όπου είναι ο πρώτος μας προορισμός, και ύστερα από στάσεις, διανυκτερεύουμε.

3η μέρα 28/4: Ταξιδεύουμε προς Αλόνησο, επισκεπτόμενοι όμορφες παραλίες ή κόλπους στην πορεία μας. Θα υπάρξει πασχαλιάτικο γεύμα είτε πραγματοποιώντας barbeque στο σκάφος, είτε σε κάποιο συνεργαζόμενο εστιατόριο. Διανυκτέρευση στην Αλόνησο.

4η μέρα29/4: Ανοίγουμε και πάλι πανιά, και απολαμβάνοντας τη διαδρομή φτάνουμε στη Σκόπελο, όπου και διανυκτερεύουμε.

5η μέρα 30/4: Ξεκινούμε την επιστροφή μας, με ενδιάμεσο σταθμό το νησί Τρίκερη, ένα μικρό γραφικό νησί στον Παγασιτικό κόλπο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

6η μέρα 1/5: Πλέουμε πίσω στο Βόλο. Υπολογίζεται να είμαστε στο λιμάνι περίπου το μεσημέρι. Check out.

*Η διαδρομή μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αναψυχή των συμμετεχόντων.

Πως να συμμετέχετε:

Ενοικίαση Bareboat

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή bareboat, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Ατομικά

Σκάφος Τιμή**
Monohull 350€ /άτομο

** Ειδικές τιμές θα εφαρμοστούν για ζευγάρια, οικογένειες και μέλη του Ι.Ο.Β.Α.

** Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Διαμονή σε διπλή καμπίνα με συνεπιβάτη, skipper, καύσιμα, λιμανιάτικα, λινά, τελικός καθαρισμός.

 

Επικοινωνία

Τηλέφωνα: +302591051180 και +306978415004

Email: info@northsailing.gr

08/01/19 Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις