ΝΕΑ

Offshore training week και συμμετοχή στον αγώνα «Ελληνικης επαναστάσεως» στην Ύδρα

Η αγωνιστική season ανοιχτής θάλασσας  ξεκινάει όπως κάθε χρονιά με το δημοφιλή και ιστορικό αγώνα «Ελληνικής Επαναστάσεως» στην Ύδρα που διοργανώνει ο Π.Ο.Ι.Α.Θ.. Θα πραγματοποιηθούν 2 ιστιοδρομίες των 36 μιλίων από Φάληρο-Ύδρα και επιστροφή, με συμμετοχές, όπως κάθε χρόνο, άνω των 50 σκαφών.

Ο Ι.Ο.Β.Α. οργανώνει την «offshore training week» συμμετέχοντας παράλληλα και στον αγώνα.

Τα σκάφη θα ξεκινήσουν από την Κεραμωτή και θα διασχίσουν το Αιγαίο, περνώντας από το Cavo D’ Oro, θα φτάσουν στη Αθήνα και θα συμμετέχουν στον αγώνα από τις 23/3-25/3. Μετα το τέλος του αγώνα θα πλεύσουν από την Αθήνα προς την Κεραμωτή.

Οι φίλοι ιστιοπλόοι που θα λάβουν μέρος, θα έχουν τη δυνατότητα στα 600 ΝΜ που θα διανύσουν, να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους στην ανοιχτή θάλασσα και στις πλεύσεις, με όλων των ειδών τα πανιά, διαφορετικές συνθήκες ανέμων, και με σκάφη πλήρως εξοπλισμένα για αγωνιστικές επιδόσεις. Θα εξασκηθούν στο τριμάρισμα πανιών, και σε θέσεις πληρώματος, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και του αγώνα, και θα βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής ιστιοπλοϊας. Θα δοθεί πιστοποιητικό μιλίων και συμμετοχής.

Είναι ευκαιρία επίσης, για όσους αρχάριους το επιθυμούν, να εκπαιδευτούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και να  αποκτήσουν δίπλωμα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θαλάσσης.

Τρόποι συμμετοχής

  1. Συμμετοχή στην «offshore training week», ξεκινώντας από Κεραμωτή προς Αθήνα, συμμετοχή στον αγώνα και επιστροφή στην Κεραμωτή
  2. Συμμετοχή μόνο στον αγώνα
  3. Συμμετοχή σε ένα από τα σκέλη της διαδρομής.

Θα συμμετέχουν τα εξής racer και cruiser racer σκάφη, με τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους: JOD 35 «Astrapi», Bavaria Match 35 «NorthWind I» & «NorthWind II», Bavaria 44 «Calypso»

Επίσης, για τα έτοιμα και έμπειρα πληρώματα δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν μόνοι τους με ένα από τα σκάφη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία στα τηλέφωνα +2591051180 και +306978415004 ή στο email info@nasc.gr

07/01/19 Ανακοινώσεις