ΝΕΑ

Ημερολόγιο δραστηριοτήτων 2019

Σεμινάρια

Όλα για το catamaran: Εξοικειωθείτε με τη φύση του catamaran, γνωρίστε περισσότερα σχετικά με τη συμπεριφορά του στη θάλασσα, τα μηχ/κα και άλλα συστήματά του και τους διαφορετικούς τρόπους docking και ιστιοπλοϊας.

Σεμινάρια Docking: Στοχεύουν στο να βοηθήσουν έμπειρους και μη ιστιοπλόους να κερδίσουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση αναφορικά με το docking. Οι ιστιοπλόοι θα παρακολουθήοσυν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα πρυμοδέτησης, πλαγιοδέτησης και άλλων.

Αγώνες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες επισκεφθείτε https://www.offshore.org.gr/index.php?mx=Race_Schedule_2019&x=Program.xsl

Flotillas

Easter Flotilla: Ξεκινώντας από το Βόλο, σχεδιάζουμε να τα ξιδέψουμε στα νησιά των Σποράδων με χαλαρή διάθεση. Οι καλεσμένοι θα έχουν αρκετό χρόνο να απολαύσουν τα χόμπι τους σχετικά με τη θάλασσα, όπως ψάρεμα, ψαροντούφεκο, SUP, κανό κ.α.

Bonus Miles Flotilla: Αυτή τη χρονιά στοχεύουμε να ταξιδέψουμε όσα περισσότερα μίλια είναι δυνατό σε δύο διαδρομές/εβδομάδες. Πρώτη διαδρομή θα είναι Κεραμωτή-Ιόνιο Πέλαγος και η δεύτερη θα είναι Ιόνιο Πέλαγος-Κεραμωτή. Οι ιστιοπλόοι μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν σε μία ή και στις δύο εβδομάδες.

calendar

07/01/19 Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις