Beneteau Oceanis 46.1 (έκδοση 5 καμπίνες)

Monohull
2019 |
Μήκος:14,60m |
Άτομα:12|
Καμπίνες:5|
WC:3
Beneteau Oceanis 46.1

INTERIOR
VIEW 360

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Oceanis 46.1,έργο τέχνης της νέας γενιάς σκαφών Beneteau Oceanis. Μια σπάνια ισορροπία μεταξύ κομψότητας,επιδόσεων και χώρου διαβίωσης-το Oceanis 46.1προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενος μεγάλου σκάφους κρουαζιέρας. Η κλιμακωτή γάστρα του,παρέχει έναν απίστευτο ευρύχωρο εσωτερικό χώρο διαβίωσης,ενώ οι επιδόσεις του σκάφους είναι εντυπωσιακές. Το έξυπνο σχεδιασμένο και αποτελεσματικό σχέδιο καταστρώματος το καθιστά ασφαλές,ευχάριστα άνετο και εύκολο στη χρήση. Εκτός από τις επιδόσεις του στη θάλασσα και την τεράστια ποσότητα χώρου που κάνουν αυτό το σκάφος να ξεχωρίζει, αυτή η αρχιτεκτονική κάνει βέλτιστη χρήση της δέσμης του πιλοτηρίου. Τα μεγάλα φινιστρίνια του κύτος φέρνουν σημαντική ποσότητα φυσικού φωτός στο κέντρο του σκάφους,ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τουσ κομψούς εσωτερικούς χώρους. Το ευρύχωρο πιλοτήριο με ένα μεγάλο τραπέζι προσφέρει πραγματικά άνετη εμπειρία. Όλα αυτά διαφοροποιούν το Oceanis 46.1 από τα άλλα σκάφη. Το Oceanis 46.1 βραβεύτηκε με τον πολύ σημαντικό τίτλο του Ευρωπαϊκού γιοτ της χρονιάς στην κατηγορία “Οικογενειακό κρουαζιερόπλοιο”. Διαθέτει 5 καμπίνες με 3 κεφαλές. Κυριότερα χαρακτηριστικά,ο προωθητήρας πλώρης και οι ηλιακοί συλλέκτες

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Προωθητήρας πλώρης

 • Ηλιακοί συλλέκτες

 • Κλιματισμός

 • Μετατροπέας

 • Ηλεκτρική τουαλέτα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ

Τύπος: Monohull
Μοντέλο: 2019
Μήκος: 14,60m
Χωρητικότητα: 12άτομα
Καμπίνες: 5
WC: 3
Κατασκευαστής: Beneteau
Beam: 4,5m
Κινητήρας: YANMAR
Δύναμη: 57hp
Καύσιμο: 200lt
Νερό: 370lt
Κουκέτες: 12

Ερωτήσεις & απαντήσεις

Το Oceanis 46. 1 για την περίοδο 2024 διατίθεται αποκλειστικά από βάση Βόλος.

Παρακαλούμε στείλτε μας τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η εταιρεία μας  αναλαμβάνει την οργάνωση της μεταφοράς σας, κατόπιν αιτήματος, στις βάσεις του Βόλου και της Κεραμωτής, προκειμένου να ξεκινήσετε τη ναύλωσή σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τα τσάρτερ ξεκινούν τα Σάββατα. Για άλλες ημέρες της εβδομάδας/ή διαφορετική διάρκεια της ναύλωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, ενδέχεται επιπλέον χρέωση.

Το Oceanis 46. 1 συντηρείται αποκλειστικά από τη δική μας ομάδα τεχνικών σε τακτική βάση και σε κύκλο όλο το χρόνο, πράγμα που σημαίνει θερινό και χειμερινό σέρβις. Το χειμώνα το σκάφος δέχεται σέρβις και συντήρηση στο συνεργαζόμενο dry dock στην Κεραμωτή σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Έτσι, το σκάφος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Η τιμή περιλαμβάνει το σκάφος και τον εξοπλισμό του.

Μόνο για το Bavaria 35 Match, ο εξωλέμβιος κινητήρας δεν αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Μια προαιρετική επιπλέον χρέωση 80€ / εβδομάδα πρέπει να καταβληθεί στη βάση, εάν επιθυμείτε να το νοικιάσετε.

Κάθε τσάρτερ έχει κάποια υποχρεωτικά και κάποια προαιρετικά πρόσθετα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΠΡΌΣΘΕΤΑ

Πακέτο έτοιμο για απόπλου

Το πακέτο έτοιμο για πλεύση περιλαμβάνει: Σεντόνια, πετσέτες, ένα σετ/άτομο/εβδομάδα. Starter pack: σαπούνι και χαρτί τουαλέτας/WC. Τέλη ελλιμενισμού για την πρώτη και την τελευταία νύχτα στα λιμάνια των βάσεών μας.

Κατάθεση ασφάλειας ή παραίτηση από ζημιές + μειωμένη κατάθεση ασφάλειας

Όλα τα σκάφη είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, κατά κινδύνων που προκύπτουν από ευθύνη έναντι τρίτων και ζημιών στο κύτος, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό πέραν της επιστρεφόμενης ή μη επιστρεφόμενης προκαταβολής.

Πρόωρη επιβίβαση: 150,00 ανά κράτηση
Αλλαγή πληρώματος κατά τη διάρκεια της ναύλωσης (ο καπετάνιος δεν αλλάζει): 100,00 ανά κράτηση
Επιπλέον σεντόνια: 10. 00 ανά άτομο/εβδομάδα
Πετσέτα παραλίας: 5. 00 ανά άτομο
Χρέωση μονής διαδρομής Καβάλα-Βόλος, Βόλος-Καβάλα (όπου ισχύει): 800,00 ανά κράτηση
Μετατροπή καμπίνας (για μοντέλα SOD 440): 150. 00 ανά κράτηση
S. U. P. (+300€ εγγύηση): 120. 00 ανά εβδομάδα
Blister Spinnaker (+600 EUR προκαταβολή): 250. 00 ανά εβδομάδα
Κανόε (+300€ επιστρεπτέα εγγύηση): 140. 00 ανά εβδομάδα
Πακέτο Internet 12GB: 70. 00 ανά εβδομάδα
Αυτόματο σωσίβιο: 30. 00 ανά εβδομάδα
Δίχτυ ασφαλείας: 200. 00 ανά κράτηση
Κατοικίδια επί του σκάφους: 200. 00 ανά κράτηση
Κατάλογος προμηθειών: 20. 00 ανά κράτηση
Εξωτερική μηχανή (για Bavaria 35 Match): 80. 00 / ανά εβδομάδα
Skipper (συν προμήθειες τροφίμων): 190. 00 ανά διανυκτέρευση
Οικοδέσποινα (συν προμήθειες τροφίμων): 190,00 ανά διανυκτέρευση
Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο: κατόπιν αιτήματος, η τιμή εξαρτάται από τη βάση/το αεροδρόμιο/τον αριθμό των επιβατών

 • 50% της πληρωμής εντός 7 ημερών από την επιβεβαίωση της κράτησης
  50% της πληρωμής 31 ημέρες πριν την επιβίβαση
  Διατίθεται αποπληρωμή τριών δόσεων κατόπιν αιτήματος/συμφωνίας
  Για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής 100% άμεση πληρωμή για την επιβεβαίωση της κράτησης
  Για συναλλαγές χωρίς μετρητά γίνονται δεκτές κάρτες: Visa, MasterCard
  Όλα τα πρόσθετα (τέλος καθαρισμού, ενοικίαση SUP ή άλλα προαιρετικά πρόσθετα) και η εγγύηση πρέπει να καταβληθούν στη βάση πριν από την επιβίβαση.

Ακύρωση κράτησης περισσότερο από 60 ημέρες πριν από την επιβίβαση: 30% των τελών ναύλωσης
Ακύρωση κράτησης 59-31 ημέρες πριν από την επιβίβαση: 50% των τελών ναύλωσης
Ακύρωση κράτησης 30-0 ημέρες πριν την επιβίβαση: 100% του τέλους ναύλωσης
Εάν η πληρωμή του υπολοίπου δεν ολοκληρωθεί 31 ημέρες πριν την επιβίβαση και μετά από 3 υπενθυμίσεις, η ναύλωση θεωρείται ακυρωμένη.
Εάν το σκάφος δεσμευτεί για την ίδια περίοδο, το ποσό που κρατήθηκε θα επιστραφεί στον επισκέπτη. Θα χρεωθεί τέλος 100€.
Εάν το σκάφος δεσμευτεί για την ίδια περίοδο με έκπτωση, το αντίστοιχο ποσό θα κρατηθεί συν 100€. Το υπόλοιπο ποσό θα επιστραφεί.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για κάθε κράτηση που πραγματοποιείται μετά τις 28. 11. 2022. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναθεωρήσουμε τους Όρους και Προϋποθέσεις και, σε τέτοια περίπτωση, ο ιστότοπός μας θα ενημερωθεί αναλόγως.

Όλα τα σκάφη είναι ασφαλισμένα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, έναντι κινδύνων που απορρέουν από ευθύνη τρίτων και ζημιών στο κύτος, τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό που υπερβαίνουν την επιστρεπτέα ή μη επιστρεπτέα προκαταβολή. Η επιστρεπτέα εγγύηση για το Oceanis 46.1 είναι 3.000€ /Ανά εβδομάδα. Προσπαθώντας πάντα να είναι καινοτόμος, η εταιρεία μας προσφέρει ένα νέο είδος ασφάλισης, ΤΗ ΧΡΥΣΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ** η οποία είναι ένας συνδυασμός απαλλαγής από ζημιές + μειωμένης εγγύησης ασφαλείας. Για το Oceanis 46. 1 αυτός ο τύπος ασφάλισης κοστίζει 350€ (ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ) + 500€ (ΑΝΑ ΤΣΑΡΤΕΡ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ).

Κατά τη ναύλωση ενός σκάφους bareboat στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των λιμενικών αρχών, ο πελάτης πρέπει να προσκομίσει το πρωτότυπο πιστοποιητικό/άδεια ιστιοπλοΐας (στην αγγλική γλώσσα ή επίσημα μεταφρασμένο). Πιστοποιητικά για μηχανοκίνητα σκάφη, που ταξιδεύουν μόνο με το φως ημέρας, περιορισμούς καιρικών συνθηκών δεν γίνονται δεκτά από τις λιμενικές αρχές. Εάν κανείς από το πλήρωμά σας δεν έχει έγκυρη άδεια ιστιοπλοΐας, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε έναν επαγγελματία καπετάνιο από την εταιρεία μας.

Τα τέλη ελλιμενισμού για την πρώτη και την τελευταία νύχτα στις βάσεις μας περιλαμβάνονται στην τιμή. Υπάρχουν διάφορες μικρές χρεώσεις για τέλη ελλιμενισμού στην περιοχή μας και τα τέλη εξαρτώνται από το λιμάνι/μαρίνα που επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μπορείτε να ελέγξετε την πολιτική για τροποποιήσεις/ακυρώσεις που σχετίζονται με το covid-19 εδώ.

Χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες;

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα & κάντε κράτηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

επιστροφή στον στόλο

Let us know
what you think...

Ενημέρωσέ μας
τι σκέφτεστε...