Κοινόχρηστη κρουαζιέρα

Emerald Beach Cruise, Θάσος

DESCRIPTION

Απολαύστε μια μισή μέρα κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό μας σκάφος και εξερευνήστε τις πιο όμορφες παραλίες και σημεία του νησιού της Θάσου!

Κρουαζιέρα μισής ημέρας από τη Σκάλα Ποταμιάς/Χρυσή Ακτή, με στάσεις για κολύμπι στους πιο διάσημους όρμους και παραλίες του νησιού, αλλά και σε κρυφά σημεία.

Χρόνος πρωινής κρουαζιέρας: 09:00-13:30.

Απογευματινή κρουαζιέρα: 14:00-18:30.

Θα σας προσφερθεί ένα σάντουιτς και ένα κουτάκι μπύρα ή αναψυκτικό. Μη διστάσετε να φέρετε επιπλέον σνακ μαζί σας! Νερό, καφές και τσάι παρέχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και απεριόριστα.

Προσθέστε περισσότερες αναμνήσεις και εμπειρίες στις διακοπές σας στη Θάσο!

ROUTE

Check availability & Book

Questions & Answers

  • Ποια είναι η διαδρομή;

    Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε με την κρουαζιέρα μας Emerald Beach Cruise και να εξερευνήσετε τους πιο διάσημους κόλπους και παραλίες στην ανατολική ακτή της Θάσου!

    Η κρουαζιέρα ξεκινά και τελειώνει σε ένα από τα ακόλουθα λιμάνια: Σκάλα Ραχωνίου, Σκάλα Ποταμιάς. Ανάλογα με το λιμάνι αναχώρησης, έχετε τη δυνατότητα να δείτε: Γλυκάδα, La Scala, Γλυκάδι, ακρωτήριο Πάχη, Σκάλα Ραχωνίου, Γλυφονέρι.

     

  • Τι είναι η κοινή κρουαζιέρα; Πόσο μεγάλη είναι η ομάδα;

    Κοινή κρουαζιέρα σημαίνει ότι δεν νοικιάζετε ένα σκάφος μόνο για τον εαυτό σας και ότι θα υπάρχουν και άλλοι επιβάτες. Ο ελάχιστος αριθμός επιβατών στο γκρουπ είναι 8 και ο μέγιστος 22. Διαθέτουμε διάφορα σκάφη στο στόλο μας και, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας, κάνουμε την κρουαζιέρα με το κατάλληλο μέγεθος σκάφους. Για παράδειγμα, το ιστιοπλοϊκό καταμαράν έχει πολύ χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες.

  • Από πού ξεκινάει; Πως θα φτάσω εκει;

    Η “Emerald Beach Cruise” ξεκινά και καταλήγει στη Σκάλα Ποταμιάς / Χρυσή Αμμουδιά ή στη Σκάλα Ραχωνίου ή στον Λιμένα (ανάλογα με την ημέρα και το γκρουπ).

    Παρέχουμε δωρεάν μεταφορά στο λιμάνι αν διαμένετε στις περιοχές Σκάλα Πρίνου – Ραχώνι – Παχύς στα δυτικά της Θάσου και Λιμένας – Μακρύαμμος – Χρυσή Αμμουδιά- Σκάλα Ποταμιάς στην ανατολική πλευρά του νησιού.

    Θα σας ενημερώσουμε επιπρόσθετα για την ώρα και τον τόπο παραλαβής στο λιμάνι.

  • Τι γίνεται με τα γεύματα και τα ποτά;

    Το φροντίσαμε! Κατά τη διάρκεια της μισής ημέρας ιστιοπλοϊκής κρουαζιέρας σας, θα σας προσφερθεί ένα φρέσκο καθημερινό κρύο σάντουιτς από το αρτοποιείο και ένα κουτάκι μπύρα ή αναψυκτικό.

    Μη διστάσετε να φέρετε επιπλέον σνακ/ποτά μαζί σας!

    Νερό, καφές και τσάι παρέχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας απεριόριστα.

  • Τι περιλαμβάνεται και τι όχι;

    Περιλαμβάνεται: Μεταφορά στο λιμάνι περιλαμβάνεται αν μένετε στις περιοχές Σκάλα Πρίνου – Ραχώνι – Παχύς στα δυτικά της Θάσου και Λιμένας – Μακρύαμμος – Χρυσή Αμμουδιά – Σκάλα Ποταμιάς στην ανατολική πλευρά του νησιού.

    Δεν περιλαμβάνονται: μεταφορά για τα νότια ξενοδοχεία της Θάσου (περιοχές Σκάλα Σωτήρος-Καλλιράχη-Λιμεναριά-Πότος-Άστρις-Κινύρα-Αι Γιάννη) & φιλοδωρήματα.

    Εάν διαμένετε σε ξενοδοχεία soutehrn μπορείτε είτε να έρθετε μόνοι σας είτε να ζητήσετε μεταφορά από εμάς με 15€ επιπλέον χρέωση ανά άτομο.

  • Θα έχουμε χρόνο να κολυμπήσουμε;

    Συνήθως κάνουμε 2-3 στάσεις για κολύμπι, ώστε να έχετε χρόνο να απολαύσετε και τη θάλασσα. Μπορείτε να φέρετε τη μάσκα σας για κολύμβηση με αναπνευστήρα!

  • Όλα ακούγονται τέλεια. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

    Απλά επιλέξτε μια κατάλληλη ημερομηνία στο ημερολόγιο αυτής της σελίδας και την ώρα της κρουαζιέρας (πρωί ή απόγευμα) και ακολουθήστε τα βήματα.

    Καθώς η λιμενική αστυνομία απαιτεί την υποβολή των στοιχείων όλων των επιβατών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά την κράτηση σχετικά με αυτό (θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό ταυτότητας/διαβατηρίου και την ημερομηνία γέννησης για όλους τους επιβάτες της κράτησής σας).

    Μένουμε πάντα σε επαφή για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, κινητού, viber ή whatsapp.

  • Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης;

    • Σε περίπτωση ακύρωσης περισσότερο από 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κρουαζιέρας θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.
    • Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κρουαζιέρας δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.
    • Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε την ημερομηνία σε περίπτωση που η ομάδα είναι μικρότερη από 8 άτομα. Θα σας προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία(ες). Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κατάλληλες ημερομηνίες για εσάς, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

TOP FEATURES

  • Κρουαζιέρα μισής ημέρας από Σκάλα Ποταμιάς / Χρυσή Αμμουδιά / Λιμένας / Σκάλα Ραχωνίου

  • Κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό σκάφος ή καταμαράν

  • Επαγγελματίας καπετάνιος

  • Δύο κρουαζιέρες ανά ημέρα

  • Περιλαμβάνονται σάντουιτς και ποτό

  • Παιδιά κάτω των 3 ετών ταξιδεύουν δωρεάν

You may also like

Back to Cruises