ΚΕΡΑΜΩΤΗ

ήσυχος προορισμός με πλούσια φύση

Ταξιδεύοντας στην Κεραμωτή

Η ύψιστη σημασίας γεωγραφική θέση της Κεραμωτής, στο κέντρο των Βαλκανίων, έχει συντελέσει στην συνεχή ανάπτυξη και ανάδειξη της ως έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς διακοπών του Βορείου Αιγαίου, όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά για όλο τον χρόνο.
Το αεροδρόμιο της Καβάλας, το οποίο δέχεται πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, απέχει μόλις 5km από την Κεραμωτή ενώ το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης απέχουν περίπου 1,5 ώρα οδικώς. Με το αυτοκίνητο απέχει 4 ώρες από την Σόφια, 4,5 ώρες από την Κωνσταντινούπολη, 8 ώρες από το Βουκουρέστι και 9 ώρες από το Βελιγράδι.

Ήσυχη τοποθεσία που προσφέρεται για τις οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και έναν απογευματινό περίπατο στο λιμάνι της περιοχής.
Η περιοχή φημίζεται ως ψαρότοπος και είναι από τις πρώτες επιλογές ερασιτεχνών ψαράδων ,ειδικά από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες.
Γνωρίστε το οικοσύστημα της περιοχής και τον φυσικό της πλούτο, κάντε τις βουτιές σας στην παραλία της Αμμόγλωσσας όπου φιλοξενούνται και τα πιο δημοφιλή beach bar της περιοχής.

Παραλίες

Κάντε τις βουτιές σας στην παραλία της Αμμόγλωσσας όπου φιλοξενούνται και τα πιο δημοφιλή beach bar της περιοχής και απολαύστε τα δροσερά ποτά που θα σας προσφέρουν.

Όλες οι Παραλίες

Αξιοθέατα

Μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στην Κεραμωτή!

Ανακαλύψτε

Κουλτούρα

Ελάτε σε επαφή με την κουλτούρα του τόπου.

Ανακαλύψτε

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιμάνια της Κεραμωτής, καθώς και για χρήσιμες τοπικές πληροφορίες κάντε κλικ στο παρακάτω link.

Όλα όσα χρειάζεστε

Διαδρομές

Θάλασσα του Μαρμαρά – Κωνσταντινούπολη, Τροία – Βόρειο Αιγαίο
Περιήγηση στο Βόρειο Αιγαίο
Βορειοανατολικό Αιγαίο
Βορειοδυτικό Αιγαίο
Η Διαδρομή του Οδυσσέα