ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ακαδημία Ιστιοπλοΐας

Το σύνθημά μας είναι “Η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα” και προωθούμε έντονα τη μάθηση της ιστιοπλοΐας και την απόκτηση εμπειρίας μέσω Clubs, τμημάτων του H.S.C. και I.S.A.F. Το North Aegean Sailing Club είναι ένα ενεργό Club που εδρεύει στην Κεραμωτή της Καβάλας και διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους (σεμινάρια, αγώνες, flotillas κ.λπ.) με στόχο τη διάδοση της αγάπης για τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα στα νέα της μέλη, δίνοντας ταυτόχρονα εμπειρία στα παλαιότερα .

Καθημερινές εκδρομές

Από τη βάση μας στη Θάσο, οργανώνουμε καθημερινά ιστιοπλοΐα και όχι μόνο εκδρομές. Σε συνεργασία με τουριστικά πρακτορεία και σε όλο το δίκτυο συνεργατών μας σε όλο το νησί, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια ημερήσιων ταξιδιών, επισκέπτοντας τα πιο διάσημα και απρόσιτα διαφορετικά μέρη του νησιού.

ΝΕΜΟ – Ήμι υποβρύχιο

Το Nemo είναι ένα ημι-υποβρύχιο που βρίσκεται στο λιμάνι της Καβάλας έως τα μέσα Μαΐου και μετά, και για όλη τη θερινή περίοδο, στη Θάσο. Αυτό το καινοτόμο ημι-υποβρύχιο επιτρέπει σε άτομα κάθε ηλικίας να εξερευνήσουν τη θάλασσα από το “εσωτερικό” και να έχουν μια υπέροχη θαλάσσια εμπειρία.