ΝΕΑ

Season Opening Flotilla 22-25/05/2021

Σας έλειψε η ιστιοπλοϊα στην ανοιχτή θάλασσα?

Σε εμάς πολύ ! και είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Ι.Ο.Β.Α. για άλλη μία φορά, οργανώνοντας τη Season Opening Flotilla. Από τις 22 έως τις 25 Μαΐου θα ταξιδέψουμε από το λιμάνι της Κεραμωτής προς Θάσο, Χαλκιδική & Σποράδες με τελικό προορισμό το Βόλο.

Η flotilla είναι ένας κοινωνικός τρόπος πλεύσης ο οποίος σας δίνει την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα μικρά λιμάνια και αγκυροβόλια που κάνουν τόσο ξεχωριστή την ιστιοπλοΐα στην Ελλάδα, να εξασκήσετε τις ιστιοπλοϊκές ικανότητές σας και να τις αναπτύξετε. Αυτή η Flotilla θα σας δώσει 250ΝΜ πιστοποιημένα!

Η διαδρομή υπόσχεται εκπλήξεις! Όλα τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά, τιμονεύοντας, τριμάροντας πανιά, χαράσσοντας πορεία καθώς και με άλλες ενέργειες που απαιτούντια για ασφαλή και γρήγορη πλεύση. Η Season Opening Flotilla στοχεύει να σας υπενθυμίσει τις γνώσεις που έχετε αποτκήσει έως τώρα, έπειτα από το μεγάλο διάστημα που έχετε μείνει εκτός θάλασσας.

Οι στάσεις όπως και η διαδρομή της flotillas θα εξαρτηθούν κυρίως από τις συνθήκες του καιρού. Σε κάθε μας στάση  παραδοσιακά  γίνεται ένα crew meeting όπου κοιτώντας τις καιρικές συνθήκες  χαράζεται η πορεία και αναλύεται η πλεύση που θα ακολουθηθεί. Ο στόχος μας είναι να πλεύσουμε το μεγαλύτερο διάστημα με πανιά και να διανύσουμε μίλια για ακόμα μια φορά.

Το πλάνο είναι να επιβιβαστούμε όλοι την προηγούμενη βραδιά στα σκάφη στην Κεραμωτή, και να ανοίξουμε πανιά νωρίς το πρωί της 22 Μαΐου προς τον πρώτο μας προορισμό, αναλόγως με τον καιρό. Η άφιξη στο Βόλο αναμένεται το απόγευμα της 25 Μαΐου, ώστε να αφήσουμε τα σκάφη και να επιστρέψουμε στην Κεραμωτή με ναυλωμένο λεωφορείο.

Τρόποι συμμετοχής

  • Νοικιάζοντας bareboat με το πλήρωμά σας σε ένα από τα σκάφη μας με τις ειδικές τιμές μας για αυτό το λόγο 
  • Ατομικά σαν πλήρωμα με άλλους ιστιοπλόους 
  • Μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε ταχύρρυθμα μαθήματα ιστιοπλοΐας στη διάρκεια της Season Opening Flotilla αποκτώντας την εμπειρία που είναι απαραίτητη για την απόκτηση διπλώματος
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Bareboat (διαθέσιμα ιστιοπλοϊκά σκάφη 35-57ft και catamaran 38-43ft) Ζητήστε την προσφορά μας
Ατομικά (σε διπλή καμπίνα με συνεπιβάτη) 175€
*στις ατομικές τιμές συμπεριλαμβάνονται καύσιμα, λινά, πετσέτες, κουβέρτες, τέλη γεφυρών, λιμανιών κτλ.

Έξτρα

  • Ατομική τιμή σε καμπίνα χωρίς συνεπιβάτη
  • Μεταφορά από το Βόλο προς Κεραμωτή 25€/άτομο
  • Απόκτηση της απαιτούμενης εμπειρίας για την απόκτηση διπλώματος (αρχαρίων ή προχωρημένων) από τον Ι.Ο.Β.Α. ταξιδεύοντας με εκπαιδευτή του ομίλου

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Email: info@northsailing.gr
Phone: +306978415004

29/03/21 BLOG, SPECIAL OFFERS, Ανακοινώσεις