ΝΕΑ

Fishing trips

Ψαρέψτε στο Βόρειο Αιγαίο με τα σκάφη της North Sailing  από Κεραμωτή Καβάλας με προορισμό  την  Θάσο, Σαμοθράκη, Λήμνο, Αγ.Ευστράτιο, Άγιο Όρος, Β. Σποράδες και άλλα όμορφα μέρη.

Τα σκάφη μας ειδικά σχεδιασμένα για το ψάρεμα ικανοποιούνε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Απολαύστε το χόμπι σας με την παρέα σας σε ένα από τα σκάφη του στόλου μας με τη συνοδεία καπετάνιου ή χωρίς.

Για μικρές εξορμήσεις διατίθεται  το μοντέλο Rakser Sloop 7.10 με χωρητικότητα 8 ατόμων και εκδόσεις πετρελαιοκινητήρων από 40 έως 70 hp, κατανάλωση 3lt ανά ώρα και ταχύτητα  8-14 κόμβους, ιδανικό για το νησί της Θάσου και τις γύρω περιοχές.  Κατάλληλο για όλους τους καιρούς με προστασία περιμετρικά του cockpit, hardtop, πλήρη εξοπλισμό, ψυγείο, wc, solar panel, fish finder, GPS κ.α.

Για αποδράσεις μεγαλύτερης διάρκειας  το Catamaran Athena 38 ειδικά διαμορφωμένο για ψάρεμα, με πλατφόρμα ψαρέματος, hard top, κάλυμμα στο cockpit , σύστημα θέρμανσης και fish finder είναι μια από τις ιδανικές επιλογές. Κατάλληλο για όλα τα είδη ψαρέματος καθώς προσφέρει την άνεση της οικονομίας με κατανάλωση 4,5 lt, κινούμενο με 7 έως 8 κόμβους.

05/03/18 Ανακοινώσεις